BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Leonardi

Condimento Balsamico  (500ml) Condimento Balsamico (500ml)
Producent: Leonardi
Cena:

95,94 zł

zobacz więcej
Condimento Balsamico Bianco (250ml) Condimento Balsamico Bianco (250ml)
Producent: Leonardi
Cena:

52,71 zł

zobacz więcej
Condimento Balsamico Bianco z wanilią (250ml) Condimento Balsamico Bianco z wanilią (250ml)
Producent: Leonardi
Cena:

56,07 zł

zobacz więcej
Condimento Balsamico Dispensa 9 (40ml) Condimento Balsamico Dispensa 9 (40ml)
Producent: Leonardi
Cena:

52,52 zł

zobacz więcej
Condimento Balsamico Saba 4 (250ml) Condimento Balsamico Saba 4 (250ml)
Producent: Leonardi
Cena:

66,70 zł

zobacz więcej
Dresing balsamiczny Bianco Dresing balsamiczny Bianco
Producent: Leonardi
Cena:

52,58 zł

zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl