Sos z runa leśnego. Słoik 180 g.
Sos z dodatkiem tych drogocennych grzybów zadowoli podniebienia najbardziej wymagających smakoszy.
Spróbuj! Z makaronem, z ravioli.
Składniki: grzyby (Agaricus Bisporus), olej słonecznikowy, oliwa z oliwek extra virgin, oliwki czarne (woda, sól, stabilizator: glukonian żelazawy). Bułka tarta (mąka typ "0", świeże drożdże, sól, przyprawy, naturalny aromat z trufli 2%, przeciwutleniacze: E300, regulator kwasowości E330, substancja konserwująca: E202.
Może zawierać ryby, orzechy, mleko, mięczaki i skorupiaki.
Zawiera gluten.
Wartość odżywcza w 100 g.:
Wartość energetyczna: |
933 kJ/223 kcal |
Tłuszcz: |
20,9 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
2,5 g |
Węglowodany: |
3,26 g |
- w tym cukry: |
1,98 g |
Białko: |
3,09 g |
Sól: |
2,0 g |
Wyprodukowano i zapakowano we Włoszech.
Punto Verde to firma założona w 1995 roku z wyraźnym celem budowania przyszłości firmy opartej przede wszystkim na najwyższej jakości produktów od lokalnych rolników, co pozwala jej żyć i tworzyć w kontakcie z naturą. Produkcja ze świeżych surowców przez cały rok umożliwia jej oferowanie niezrównanej dobroci i świeżości na stół konsumentów. Metody produkcji Punto Verde wzmacniają aromat świeżości i naturalny smak, zachowując wartości odżywcze, dzięki czemu można cieszyć się nimi w sposób naturalny i zdrowy. Tworzą unikalne produkty, zgodnie z europejskimi dyrektywami, za których otrzymali certyfikaty na potwierdzenie wysokich standardów.