BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Mieszanka przypraw do makaronu (50g) BIO

Dostępność: brak towaru
Cena: 25,46 zł 25.46
Cena w innych sklepach: 28,77 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Mieszanka przypraw do makaronu BIO. Szklana amfora 50 g.

Oryginalne sycylijskie zioła i mieszanki przypraw nadadzą Państwa potrawom aromatyczną nutę kuchni śródziemnomorskiej.

Skład: pietruszka 35%, czosnek 30%, peperoncino 30%, sól 5%.

Rolnictwo UE. Produkt posiada certyfikat BIO.

 

Azienda Agricola „Dante Gangi” to firma posiadająca 80 akrów ziemi, położona na Sycylii, nieopodal Resuttano. Firma specjalizuje się w produkcji oregano – organicznej rośliny hodowanej w sercu Sycylii w sąsiedztwie gór Le Madonie.

Dane techniczne

Opakowanie słoik
Waga/Pojemność 50g
Kraj pochodzenia Włochy

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl