BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Fasola czerwona (570g)

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 11,25 zł 11.25
Cena w innych sklepach: 12,72 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Fasola czerwona. Opakowanie 570 g.

Hiszpańska czerwona fasola w dużym słoiku.

Conservas El Cidacos SA rozpoczęła swoją działalność w 1940 roku w Autol w prowincji La Rioja. Posiada kilka zakładów na terenie Hiszpanii. Cidacos kupuje lub buduje zakłady przetwórcze na obszarach, w pobliżu których uprawiane są warzywa i owoce, tak aby do przetworzenia trafiały jak najświeższe.

Dane techniczne

Opakowanie słoik
Waga/Pojemność 570g
Kraj pochodzenia Hiszpania

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl