Czekolada ciemna 70% kakao. Opakowanie 25 g.
Produkt bezglutenowy.
Czekolada wykonana z naturalnych składników wysokiej jakości i wyprodukowana w procesie selekcji i tradycyjnego palenia ziarna kakaowego w fabryce Simón Coll. Idealna dla miłośników intensywnych smaków i wysokiej zawartości kakao. Bez glutenu i sztucznych dodatków. Jest dostępna w 25 g tabliczce, którą można łatwo podzielić, aby smakować ten wyjątkowy produkt i cieszyć się nim.
Składniki: pasta kakaowa, cukier, masło kakaowe, odtłuszczony proszek kakaowy, emulgator (lecytyna sojowa), aromat (wanilia). Zawartość kakao: minimum 70%.
Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.
Wartość odżywcza w 100 g. produktu:
Energia: |
562 kJ/2333 kcal |
Tłuszcz: |
40,0 g |
- w tym tłuszcze nasycone: |
25,0 g |
Węglowodany: |
35,0 g |
- w tym cukier: |
28,0 g |
Białko: |
9,5 g |
Sól: |
0,05 g |
Wyprodukowano i zapakowano w Hiszpanii.
Firma Simón Coll istnieje od 170 lat. Wraz z upływem lat i postępem technicznym produkcja czekolady przechodziła ewolucję, a asortyment wciąż się rozszerzał. Marka jest znana nie tylko w całej Hiszpanii, ale i w 20 innych krajach.