BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Czekolada ciemna 50% kakao (25g)

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 7,68 zł 7.68
Cena w innych sklepach: 8,68 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Czekolada ciemna 50% kakao. Opakowanie 25 g.

Produkt bezglutenowy.

Czekolada zawiera 50% kakao. Wykonana z naturalnych składników wysokiej jakości, zgodnie z tradycyjną metodą podwójnego palenia kakao, charakterystyczną dla formuły Bitter. Idealny dla osób, które chcą zacząć odkrywać produkty z dużą zawartością kakao. Delikatna intensywność prażonych nut w połączeniu z kremowością i smakiem intensywnej czekolady sprawiają, że jest to jeden z najlepszych sposobów na delektowanie się ciemną czekoladą, która jest aromatyczna i ma charakter. Produkt bezglutenowy. Czekolada w postaci 25 gramowej tabliczki, który łatwo podzielić, co pozwala prościej delektować i cieszyć się smakiem pełnej czekolady.

Składniki: cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, regulator kwasowości (wodorowęglan sodu), emulgator (lecytyna SOJOWA), aromat (wanilia). Kakao: minimum 50%.

Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.

Wartość odżywcza w 100 g.:

 Wartość energetyczna:  538 kcal/2244 kJ
 Tłuszcze:  32 g
   - w tym nasycone:  22 g
 Węglowodany:  53 g
   - w tym cukry:  51 g
 Białko:  6,6 g
 Sól:  0,4 g

Wyprodukowano i zapakowano w Hiszpanii.

 

Firma Simón Coll istnieje od 170 lat. Wraz z upływem lat i postępem technicznym produkcja czekolady przechodziła ewolucję, a asortyment wciąż się rozszerzał. Marka jest znana nie tylko w całej Hiszpanii, ale i w 20 innych krajach.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl