BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Czekolada biała 30% kakao z cytryną i cynamonem BIO (70g)

Dostępność: brak towaru
Cena: 18,80 zł 18.80
Cena w innych sklepach: 21,25 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Czekolada biała 30% kakao z cytryną i cynamonem BIO (70 g)

Smak gładki, kremowy, intensywny i aromatyczny. Każda tabliczka jest wyprodukowana w 100% z naturalnych składników, by wydobyć ich smak.

Składniki: masło kakaowe* (minimum 30%), cukier trzcinowy*, mleko w proszku*, cynamon* (0,2%), cytryna* (0,1%), emulgator: lecytyna sojowa (produkty oznaczone gwiazdką pochodzą z ekologicznych upraw).

Alergeny: Ten produkt może zawierać ślady mleka, migdałów, orzechów laskowych i pistacji.

Produkt posiada certyfikat BIO.

Produkt bezglutenowy.

Wartość odżywcza w 100 g.

 Energia: 2399 kJ/573 kcal
 Tłuszcz: 36,9 g
    - w tym tłuszcze nasycone: 22,2 g
 Węglowodany: 53,9 g
    - w tym cukry: 53,6 g
 Białko: 6,3 g
 Sól: 89,4 mg

 

Historia firmy Chocolate Orgániko zaczyna się w 2004 roku, kiedy to właściciele spełnili swoje marzenia i założyli małą pracownię czekolady, w której tworzą własną czekoladę.

Wszystkie składniki są starannie wybierane z zielonych źródeł i pochodzą od drobnych producentów, których uprawy cechuje rygorystyczne przestrzeganie norm i pełne poszanowanie środowiska.

Słodkie produkty powstają w małej pracowni w Alcalá de Henares w Madrycie (Hiszpania). Do produkcji wykorzystujemy jedynie kakao Trinitario z Dominikany,a cukier pozyskujemy z trzciny cukrowej.

Filozofią firmy jest czerpanie przyjemności z pracy, tworzenie najnowocześniejszych czekoladek ze 100% naturalnych surowców i oferowanie Klientom zdrowego, naturalnego i unikalnego produktu.

Opakowania? Mówią same za siebie…

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl