BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Bulion grzybowy (110g)

Dostępność: brak towaru
Cena: 8,88 zł 8.88
Cena w innych sklepach: 10,04 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Kostka rosołowa o smaku grzybowym.

Podkreśli smak zup i sosów.

Nie zawiera glutaminianu sodu, sztucznych barwników i konserwantów.

Masa netto: 110 g (10 kostek × 11 g).

Sposób przygotowania: kostkę rosołową wrzucić do pół litra wrzącej wody i gotować około 2 minut.

 

Od 1975 roku Fattoria Italia produkuje kostki rosołowe i przyprawy łączące w sobie wysoką jakość i niepowtarzalny smak. Ze względu na innowacyjny system produkcji „cold process" zachowują one wszystkie swoje właściwości żywieniowe i organoleptyczne.

Dane techniczne

Opakowanie kartonik
Waga/Pojemność 110g
Kraj pochodzenia Włochy

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl