W maju wprowadzamy do oferty produkty hiszpańskiego producenta czekolady - firmy Chocolate Orgániko. Produkty te wyróżniają się smakiem, jakością a także certyfikatami BIO. Produkt w 100% ekologiczny, co potwierdzone jest odpowiednimi certyfikatami.
W ofercie posiadamy:
- Czekolada biała 30% kakao z cytryną i cynamonem BIO (70 g) - http://bit.ly/2rEfBKt
- Czekolada ciemna 56% kakao z oliwą extra virgin z oliwek BIO (70 g) - http://bit.ly/2rBK8Zo
- Czekolada ciemna 70% kakao BIO (70 g) - http://bit.ly/2rDouUt
- Czekolada ciemna 70% kakao z kwiatem soli z Ibizy BIO (70 g) - http://bit.ly/2KjvdKc
- Czekolada ciemna 70% kakao z miętą BIO (70 g) - http://bit.ly/2wA6oaN
- Czekolada ciemna 95% kakao BIO (70 g) - http://bit.ly/2Gc8FIN
- Czekolada mleczna 36% kakao z chili, wanilią i cynamonem BIO (70 g) - http://bit.ly/2KjO33P
- Czekolada mleczna 36% kakao z pomarańczą i kardamonem BIO (70 g) - http://bit.ly/2KYlfPF
Oraz:
- Migdały marcona w czekoladzie białej 30% kakao z kwiatem soli BIO (80 g) - http://bit.ly/2Ga5xNJ
- Migdały marcona w czekoladzie mlecznej 36% kakao z cynamonem BIO (80 g) - http://bit.ly/2KgU8xY
- Migdały marcona w czekoladzie mlecznej 36% kakao z japońską zieloną herbatą Matcha BIO (80 g) - http://bit.ly/2wEsCZg
Historia firmy Chocolate Orgániko zaczyna się w 2004 roku, kiedy to właściciele spełnili swoje marzenia i założyli małą pracownię czekolady, w której tworzą własną czekoladę.
Wszystkie składniki są starannie wybierane z zielonych źródeł i pochodzą od drobnych producentów, których uprawy cechuje rygorystyczne przestrzeganie norm i pełne poszanowanie środowiska.
Słodkie produkty powstają w małej pracowni w Alcalá de Henares w Madrycie (Hiszpania). Do produkcji wykorzystywane jest jedynie kakao Trinitario z Dominikany, a cukier pozyskiwany jest z trzciny cukrowej.
Filozofią firmy jest czerpanie przyjemności z pracy, tworzenie najnowocześniejszych czekoladek ze 100% naturalnych surowców i oferowanie Klientom zdrowego, naturalnego i unikalnego produktu.
Opakowania? Mówią same za siebie…