BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Przetwory owocowe, dżemy, miody

Dżem z fig (210g) Dżem z fig (210g)
Producent: Villa Reale
Cena:

22,59 zł

zobacz więcej
Konfitura pigwowa z octem balsamicznym (250g) Konfitura pigwowa z octem balsamicznym (250g)
Producent: Leonardi
Cena:

44,16 zł

zobacz więcej
Miód z octem balsamicznym (130g) Miód z octem balsamicznym (130g)
Producent: Leonardi
Cena:

60,10 zł

zobacz więcej
Mus gruszkowy (100g) BIO Mus gruszkowy (100g) BIO
Producent: Natura Nuova
Cena:

5,71 zł

zobacz więcej
Mus jabłkowo-jagodowy (100g) Mus jabłkowo-jagodowy (100g)
Producent: Natura Nuova
Cena:

3,59 zł

zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl