BLOG delprima.pl
Jakie kuchnie świata korzystają z anchois? Sprawdź, gdzie anchois jest najpopularniejsze

Przetwory z sardeli europejskiej, czyli anchois, to malutkie rybki, które charakteryzują się niezwykle wyrazistym smakiem oraz zapachem. Cieszą się one ogromną popularnością na całym świecie. Odpowiadając na pytanie, w jakich kuchniach korzysta się z anchois, należy zaznaczyć, że uwielbia je kuchnia włoska, hiszpańska, a także francuska. Pomysłów na ich wykorzystanie jest naprawdę wiele. Można podawać je jako przystawkę przed daniem głównym, świetnie sprawdzą się jako zakąska na imprezie, można na ich bazie przygotowywać rozmaite dania główne.

Wartości odżywcze anchois

Wartości odżywcze anchois

Dlaczego warto wprowadzić anchois na stałe do naszego menu?

Co dostarczamy naszemu organizmowi, spożywając anchois?

Nowy wpis - zapraszamy do lektury!

Przetwory warzywne

Kapary 7-8 mm w zalewie (100g)

Kapary 7-8 mm w zalewie (100g)
Kapary 7-8 mm w zalewie (100g)

Kapary 7-8 mm w zalewie. Słoik 100 g.

Świetna przekąska, dodatek do sałatek, pizzy, sosu tatarskiego. Wspaniale łączą się ze smakiem pomidorów.

Producent: Vitaly's.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

8,11 zł

szt.

Kapary 9-10 mm w zalewie (935g)

Kapary 9-10 mm w zalewie (935g)
Kapary 9-10 mm w zalewie (935g)

Kapary 9-10 mm w zalewie. Słoik 935 g.

Świetna przekąska, dodatek do sałatek, pizzy, sosu tatarskiego. Wspaniale łączą się ze smakiem pomidorów.

Producent: Vitaly's

 

Dostępność: brak towaru

Cena:

28,48 zł

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl